Friday Fashion Day: summer wishlist

gsgs

Ik ben best een trendgevoelig meisje. Als iets in de mode is, wil ik het echt hebben. Het moet wel bij mijn eigen kledingstijl passen, want ik wil me wel als mezelf voelen in een outfit en niet als een modepopje. Daraom kies ik een paar trends uit die mij aanspreken en die mijn stijl passen.

Twee keer per jaar ga ik naar de Primark. Dan koop ik heel veel en neem ik ook vaak goedkope musthaves mee. Je weet namelijk nooit hoe lang zoiets ”in” blijft en daarom wil ik er niet te veel geld aan uit geven. (”in” is maar iets relatiefs, als jij het nog leuk vindt, moet je het vooral blijven dragen. Dat doe ik zelf ook!) Ik ga één keer om mijn wintergarderobe en één keer om mijn zomergarderobe aan te vullen. Drie tassen vol kleding en accesoires rijker en 150 tot 200 euro armer, kom ik er vandaan. De rest van het jaar koop ik heel weinig kleding, dus dat verzacht de pijn een beetje. Aangezien ik dit jaar flink aan het budget moest, heb ik gespaard. Binnenkort ga ik met precies 100 euro cash(zodat ik niet meer uit kan geven, dan dat ik bij mij heb) naar de Primark en ook even langs de H&M . Ik verheug me er nu al weer op. Om alvast met de voorpret te beginnen heb ik een wishlist gemaakt van dingen die ik wil gaan kopen. Benieuwd wat ik allemaal wil scoren? Kijk dan snel verder.

PicMonkey Collage2

Een tuinbroek: Het bovenstaande plaatje komt van de H&M en deze tuinbroek kost 30 euro. In de shoplogs van de primark heb ik ze voorbij zien komen voor 15 euro! Ik wil er dan ook zeker eentje aanschaffen. Het lijkt mij leuk om hem met een cropped top of een korte mouwen t-shirt te combineren en dan met leuke gympies eronder. Ik kan echt niet wachten tot ik hem heb.

Sportkleding: Sinds een paar weken sport ik weer. Onlangs heb ik al goede sportschoeenen aangeschaft, maar ik heb ook echt sportkleding nodig. Ik gebruik nu voornamelijk gewone kleding en dit is niet echt comfortabel. Deze outfit is van de H&M. Ik hoop bij de Primark nog iets voordeligere sportkleding te venden en anders haal ik het bij de H&M, want daar nog veel leuks gezien.

Een midi-rok: Deze rok is ook van de H&M. Ik vind hem echt prachtig. Hij kost alleen wel dertig euro. Ik hoop zoiets te vinden bij de Primark voor iets minder geld. Het is even afwachten of het mij wel staat. Ik hoop het wel!. Zo’n rok lijkt mij namelijk ideaal op een warme dag op stage. Ik ben namelijk stagaire in het basisonderwijs en als je voor de klas staat kan je natuurlijk geen korte broek of een kort rokje aan. Deze rok is lekker zwierig en luchtig, maar rtegelijkertijd ook heel netjes en degelijk. Perfect dus als je voor de klas staat.

gx

Bikini: Ik heb eigenlijk geen bikini meer nodig. Ik heb er al heel veel. Maar deze zag ik op de instagram van de primark staan en ik ben er gewoon verliefd op. Hij is zo mooi en met dat printje en ik vind het ook mooi dat het topje een wat bredere onderkant heeft. Hij kost bij elkaar twaalf euro en als ik geld over heb, koop ik hem zeker.

Bruine zonnebril: Ik heb maar één zonnebril, namelijk een zwarte. Ik wil graag ook een bruine. Bij de primark zijn deze lekker goedkoop. Zo rond de drie euro.

Strandtas: Ik heb heel veel tassen, maar geen één strandtas. Deze strandtasssen zag ik ook op de instagram voorbij komen voor maar 4 euro. Ik vind ze er heel leuk en zomers uit zien. Hij lijkt mij ook handig om mijn bikini’s en handdoeken in te bewaren.

Een maxi-jurk: Een maxi-jurk vind ik heel leuk en hip staan. Je kan hem heel chic combineren, maar je kan hem ook lekker casual dragen. Een maxi-jurk lijkt mij ook handig voor op stage. Zo is alles mooi bedekt, maar is het niet te warm. Deze is trouwens van de H&M en kost maar €14,95.

PicMonkey Collage

Strappy sandals: Zo noemt de primark ze in ieder geval. Ik vind deze zooo mooi! Ik wil ze gewoon hebben. Ik kan er geen reden voor geven en ze zijn niet heel praktisch. But I just love them! deze twee zijn allebei vijftien euro.

Handchain: Ik vind dit soort armbandjes heel mooi. Het is een beetje boho-achtig en dat past wel een bij mijn stijl. Ik zou heel graag een goudkleurige bij de primark willen scoren.

Een hoofdsieraad: Een ketting voor op je hoofd. Je moet er van houden en het moet je staan. Ik vind het in ieder geval heel gaaf en ik hoop dat ze ze verkopen bij de Primark.

Above the knockle-ringen: Deze ringen draag je boven je knokkels. Deze ringen vind ik heel schattig en mooie eyecatchers. Bij sieraden wil ik altijd dat ze lekker opvallen en deze doen dat zeker.

 

Zo zo een hele lijst. Nu snap je vast waarom ik maar twee keer per jaar heen ga. Het kost me gewoon een half jaar voorbereiding. Ik heb er in ieder geval zin in en tegen die tijd kunnen jullie ook zeker een shoplog verwachten! Ik ben benieuwd wat jullie van deze items vinden en wat jullie zelf de musthaves vinden van deze zomer. Laat dat achter in een reactie. Dat vind ik super leuk om te lezen!

One thought on “Friday Fashion Day: summer wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>