Friday Fashion Day: outfit kingsday

IMG_1463

Morgen is het Koningsdag! Natuurlijk ga ik dan ook weer helemaal in het oranje gekleed. Ik laat jullie mijn outfit zien en in dit artikel zit een mini-tutorial verstopt om een accentkleur aan te brengen in je make-up. Rara welke kleur zal dat zijn? Lees snel verder voor de outfit en de make-up.

orange outfit

 

Jurkje/trui: Supertrash
Shorts: Primark
Enkellaarsjes: Zwarte markt
Zwarte panty: primark
Oorbellen: markt in Egmond

Mijn outfit bestond uit m’n zwarte enkellaarsjes, een zwarte shorts en m’n supertrash jurkje. Deze was vorig jaar te koop bij de AH en je kan deze op verschillende manieren dragen. Ik koos ervoor om hem gewoon als trui te dragen. Ik combineerde mijn outfit met oranje oorbellen, die ik vorig jaar kocht op de markt, en natuurlijk met de vlaggetjes-nailart. Ben je benieuwd hoe je die maakt? Klik dan hier!

orange make-up

 

Ik hebvoor een vrij neutrale make-up look gekozen, omdat ik de oranje accentkleur lekker wilde op latten vallen. Ik vind dat dit goed is gelukt! Alle producten die ik heb gebruikt zie je in de foto linksboven. Voor de kleuraccenten, mijn lippen en eyeliner, gebruikte ik een pigment van Essence. Ik heb de kleur ”safety first” gemixt met wat lippenbalsem. Hierdoor krijg je een mooie oranje lipkleur. Ok heb ik hem aangebracht als eyeliner. Als ik een gekleurde eyeliner aanbreng, doe ik dit altijd boven een zwart lijntje. Dit laat de kleur en je ogen iets mooier uitkoemen. Bovendien is het iets minder gewaagd dan dat je alleen maar een knaloranje eyliner aanbrengt. Ik bracht de eyliner als volgt aan. Ik zette eerst een lijntje met een oranje oogpotlood van saffron rondom mijn oog. Daarna heb ik de zwarte eyliner aangebracht boven mij oog. Hierna ben ik nogmaals over het oranje gegaan met de essence pigment. Dit deed ik met een heel dun eyeliner kastje. Vandaag heb ik natuurlijk voor oranje gekozen, maar deze ooglook is ook heel mooi met turquise of knalroze.

Ik ben er klaar voor. Laat koningsdag maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>