Action Max oogschaduw

IMG_0755
De Action heeft echt alles. Zo ook een best uitgebreide make-up collectie. Het meeste is van het merk ”Max”. Zo ook deze gebakken ooschaduws. Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

IMG_0754

Ik heb de oogschaduwdoosjes in twee kleuren ”Belle en Nude”. Beide ddoosjes hebben voornamelijk bruintinten. Er waren nog heel veel andere kleurencombinaties te kiezen, zoals blauwe, groene en roze tinten. De oogschaduw zit in ronde doosjes. Die ik er eigenlijk best chic uit vind zien. Er zat in de winkel ook nog een kartonnen doosje omheen. Dat vind ik wel zo hygiënisch. Dan weet je in ieder geval dat niemand anders in het doosje heeft gezeten. De verpakkingen zijn stevig. Het kwastje had van mij niet gehoeven, maar ach dat is slechts extra. Tot nu toe ziet het er prima uit, dacht ik zo. Tijd om te swatchen!

action belle

Als eerste het doosje ”Belle”. Bovenin zie je een close-up van de kleurtjes. Ik vind dit echt een topkeuze! Met de eerste drie kleurtjes kan je een goede dagelijkse look maken en door de zwarte kleur toe te voegen, kun je hem ook voor een avondlook gebruiken. En toen ging ik swatchen… Helaas viel dit flink tegen. Op de foto linksonder ben ik een keer over de kleurtjes gegaan. Zoals je ziet komt er heel weinig kleur vanaf bij eigenlijk alle kleuren. Jammer dacht ik, want ik zag wel dat er een hele mooie shimmer in zat. Bij de foto rechtsonder bracht ik er nog een laagje over aan. Het pigment lijkt nu wel al een stuk beter. Deze oogschaduw moet je dus flink opbouwen. De pigmentatie blijft niet echt denderend, maar de kleurtjes zijn wel heel mooi.

nude action

Bij Het doosje ”Nude” is het wat betreft pigmentatie een beetje hetzelfde verhaal. Je moet de oogschaduw echt opbouwen wil je er wat kleur vanaf te krijgen. De kleuren zijn wel weer heel mooi, Vooral de lichte highlighter. Hij is misschien iets minder veelzijdig als ”belle’, omdat de kleuren iets dichterbij elkaar liggen. Maar de koperkleur maakt het wel iets meer bijzonder.look

Look gemaakt met de twee doosjes: het bovenste doosje is ”Nude” en het onderste doosje is ”Belle”. De gebruikte kleuren heb ik aangeven met een hartje.

Ook al is de pigmentatie niet super. Met de doosjes valt zeker wel te werken. Ik heb hier een look gemaakt met de lichte kleur uit het doosje ”Nude” als highlighter onder mijn wenkbrauw en in het hoekje van mijn oog. De andere kleur uit het doosje, ook aangegeven met het hartje bracht ik aan op het bewegend ooglid. De twee kleurtjes uit het doosje van ”Belle” heb ik mijn arcadeboog gebruikt. Ik bracht deze beide niet te dik aan, zodat de look geschikt bleef voor overdag.

Conclusie: De pigmentatie is niet heel goed. Er zijn zeker betere oogschaduws te vinden, die ook goedkoop zijn. Wel hebben ze een goede kleurkeuze gemaakt. Er valt met de oogschaduw, mits je hem flink opbouwt, goed te werken.

De baked eyeshadows palletes van het merk ”Max” zijn te koop bij de Action voor €1,29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>